Gelukkig hebben we Skype

Gelukkig hebben we Skype
Gelukkig hebben we skype van Ellen De Vriend leest als het boek Ik mis alleen de Hema.

Maar het biedt nog iets extra's: naast de verhalen van de emigranten kun je namelijk ook de verhalen en ervaring van de achterblijvers lezen.

Veel aandacht voor de emotionele beleving


Er is veel aandacht voor de emotionele beleving van zowel de emigranten als de familie die in Nederland achterblijft. Ook is het interessant om te lezen hoe verschillend die is. Sommige emigranten waren zich zeer bewust van de emoties die hun vertrek opriepen, anderen juist helemaal niet.

Ook is er veel aandacht voor wat de afstand doet met het onderlinge contact. Voor de meerderheid is het contact toch wat afstandelijker geworden. Een kleine groep vindt juist dat het contact nu intensiever is.

De emigratielanden zijn o.a. Noorwegen, Afrika, Japan, Frankrijk, Duitsland, Bolivia etc.

Praktische informatie


Gelukkig hebben we skype is voor 16,95 te koop bij bol.com en is beslist de moeite waard. Het is interessant als voorbereiding op een emigratie en biedt een klein kijkje in het dagelijks leven in een land.

Daarnaast is het interessant voor achterblijvers, die worstelen met verdriet en gevoelens van rouw. Voor hen zal dit boek veel herkenning en erkenning bieden.

Websites in het boek


Vond je dit een leuke post? Neem dan een gratis abonnement op Expat Mama's!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© all rights reserved
made with by templateszoo