Smartphones maken emigreren makkelijker

emigreren

Anno 2016 is een leven zonder smartphone vrijwel onvoorstelbaar. Smartphones zijn namelijk veel meer dan alleen maar telefoons.

De vele functies van de moderne smartphone


Smartphones worden gebruikt als fototoestel, notitieblok, opslag van belangrijke informatie, voor internet bankieren, to-do-lijstjes, delen van bestanden en natuurlijk het delen van ervaringen, verhalen en gewoonweg contact houden.

Zeker als je gaat emigreren is een smartphone onmisbaar.

Smartphones maken emigreren makkelijker


Want wat is er nou leuker dan in je nieuwe land foto's maken en die delen op bijvorbeeld Instagram? Of de mensen thuis foto's laten zien van je nieuwe huis? En als er nog verbouwd moet worden, van de vooruitgang die jullie boeken!

Dankzij de smartphone houd je makkelijk contact met de mensen die je achterliet, en zijn de lijntjes kort.


iPhone 6s: in de hele EU bellen voor hetzelfde tarief als in Nederland

Maar hoe zit het met de kosten van mobiel bellen in het buitenland? Met het Stel Samen & Stel abonnement hoef je je daar niet druk over te maken.

Met de nieuwste iPhone, de iPhone 6s, kun je bij T-mobile kiezen voor dit Stel Samen & Stel abonnement. Dat betekent dat je gratis kunt SMS'en. Bovendien bel je in de hele EU voor hetzelfde tarief als in Nederland.

emigreren en smart phone

Wat kun je verwachten van de iPhone 6s?

  • Het slimme besturingssysteem van Apple onthoudt waar jij je telefoon veel voor gebruikt. Op basis van jouw persoonlijke behoeften krijg je vervolgens tips en suggesties. Altijd fijn als je net bent geëmigreerd, want dan heb je al genoeg aan je hoofd. 
  • Siri, je virtuele assistent is slimmer geworden, waardoor het nog makkelijker is om je iPhone te gebruiken. En Siri kan je mooi van dienst zien in je nieuwe land.
  • Het scherm maakt gebruikt van 3D Touch. Je kunt bijvoorbeeld direct navigeren naar een locatie.
  • Met de iPhone 6s  maak je haarscherpe foto's. Door de grotere sensor wordt er namelijk meer licht opgevangen. Zelfs in het donker of bij slecht weer. Dankzij Live Foto’s is het bovendien mogelijk om bewegende beelden vast te leggen. Je foto’s komen zo echt tot leven.

Conclusie


De iPhone 6s is een handige must-have als je gaat emigreren. Hij zal je leven makkelijker maken, en hij zorgt er voor dat de mensen thuis makkelijk met je kunnen meegenieten van je nieuwe leven.

Vond je dit een leuke post? Neem dan een gratis abonnement op Expat Mama's!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© all rights reserved
made with by templateszoo