Ik hoef de Hema niet meer te missen

Niet voor niets zijn er maar liefst twee succesvolle boektitels over emigranten met in de titel een verwijzing naar de Hema. Ik mis alleen de Hema en Ik mis nog steeds de Hema. Want de Hema is toch wel typisch Nederlands!

Hema bezorgt in buitenland binnen de EU


Maar er is goed nieuws voor alle Nederlandse expats, want je kunt nu in de Hema webshop dingen bestellen, en die worden dan ook in het buitenland bezorgd. Je kiest een product, en links onder vind je een knop 'bestellen & bezorgen'. Onderaan kun je het land kiezen waar je het product wilt laten bezorgen.

Wil je bijvoorbeeld zo'n broek met bloemen die op het moment erg populair is in Nederland laten bezorgen in Estland? Dan kost dat 17,50. Drop verkoopt de Hema helaas niet in hun webshop maar wel een zak partypacks met dropsticks. Ook dat kost 17,50. Goedkoop is het dus niet.

'Hema wil met de nieuwe service tegemoet komen aan de vraag van landgenoten die in het buitenland wonen en/of werken. In eerste instantie is dit mogelijk voor iedereen binnen de Europese Unie en buiten landen waar Hema gevestigd is.'

Meer informatie?


Op de website van de Hema vind je meer informatie over bezorgen in het buitenland!
© all rights reserved
made with by templateszoo